Zdravlje žena

Rak vrata maternice (carcinoma cervicis uteri) jedan je od najpreventabilnijih vrsta raka odnosno otkriven u lokaliziranom stadiju s velikim uspjehom može biti liječŤen. U Hrvatskoj godišnje oboli više od 300 žena od invazivnog raka vrata maternice te oko 600 žena od lokaliziranog raka (ca in situ). Od ovog raka svaki dan jedna žena oboli, a svaki treći jedna umre! Rak vrata maternice treći najčešći zloćudni tumor ženske populacije u svijetu, s 530 tisuća novo oboljelih i drugi po smrtnosti s 280 tisuća umrlih žena godišnja. U Hrvatskoj svaki dan oboli jedna žena, 360 žena godišnje oboli, a od posljedice bolesti umire 120.

Nikada do sad prevencija i liječenje bolesti žena nikada nije bilo tako lako i ugodno!
Na istoku se smatra: ” ako je ženi narušeno zdravlje, znači da joj nedostaje energija. Zdrava žena je sposobna da rodi i očuva zdravu djecu, daruje snagu i zdravlje suprugu”.

Zahvaljujući održavanju drevne tradicije zaštite zdravlja u KIni:
* Nema kroničnih bolesti!
* Nema kancera!
* Ako se pojavi oboljenje – oni se liječi!
* Načela zaštite zdravlja se uče još od ranog djetinjstva!

Ginekološka oboljenja današnjice:
– 78% žena u reproduktivnoj dobi ima patološke promjene reproduktivnog sustava
– Više od polovine ginekološkog oboljenja su upalnog karaktera. Prema stupnju učestalosti prvo mjesto među infekcijama ženskog spolnog sustava zauzima kandidoza (gljivice)- oboljelo 75% žena
– 30% žena ima miom na maternici
– Svaka deseta žena boluje od endometrioze
– Česti simptomi ginekoloških oboljenja ( blagi svrbež, upala, iscjedak… ) ne zabrinjavaju žene i bolest postaje kronična.
– Zbog ne liječenih i nepotpuno liječenih bolesti godišnje se u Rusiji prekine oko 200 tisuća željenih trudnoća
– U 60% slučajeva ignoriranih ginekoloških oboljenja upalnog karaktera, patološki proces zahvaća i urinarni trakt. Kao posljedica razvijaju se uretritis, cistitis, pijelonefritis (bakterijska infekcija jednog ili oba bubrega).

Na temelju pokazatelja velike učestalosti ginekoloških oboljenja logično se povećava i učestalost neplodnosti. Registrirano je povećanje učestalosti komplikacijakod trudnoće do 80% i poroda 70%, dok dio normalnih poroda ne prelazi 33%.

Što poduzeti?

1. Redovito posjećujte ginekologa! Najmanje jednom godišnje ili još bolje svakih 6 mjeseci.
Zapamtite, liječnik je vaš prijatelj i prva pomoč kod rješavanja “ženskih problema”.

2. Nemojte zaboraviti na profilaksu ( prevenciju/sprečavanje) ženskih oboljenja. Svaki liječnik će vam reći da je puno lakše i jeftinije da spriječimo oboljenje nego da ga liječimo.

3. Uvijek imajte u vidu da je liječenje i profilaksa učinkovitija u kombinaciji medikamentoznih metoda liječenja sa fizoterapijom, fitoterapijom, aromaterapijom i dr….

Briga o vlastitom zdravlju je neophodna za skladan odnos s partnerom i rađanje zdrave djece.
Dokazano je da su još milijun godina biljke stekle izuzetnu sposobnost učinkovito sintezirati antibiotike da se čak i stalne bakterije i virusi nisu mogli adaptirati s njima. Molekule eteričnih ulja izolirani iz biljka, pojačavaju oko deset puta djelovanje drugih ljekovitih pripravaka. Istovremeno u potpunosti eliminiraju štetne elemente iz organizma i nemaju spredne štetne učinke.
Izblijedjela slika sreće može se osvježiti. Uz malo truda narušeni mozaik života može se ponovno pretvoriti u idiličnu formu o kojoj smo maštali.
U tome će vam pomoći kolekcija “Zdravlje žene” ljekovito-profilaktički ulošci.

Kako odabrati terapiju’
Neophodnu terapiju određuje ginekolog ili u domaćim uvjetima određuje se pomoću ekspres-testa, koji se nalazi u sastavu pakiranja s ulošcima “Energija biljaka”.
Predstavljamo ekskluzivni proizvod tvrtke tianDe na bazi fitokompozicije.

Ljekovito-profilaktički ulošci tianDe

Unikalno sredstvo za profilaksu, pomoć u liječenju i higijenu. Ovi ulošci revitaliziraju sve funkcije u organizmu. Patentirani su od strane kineskog državnog medicinskog instituta, na temelju tradicionalne metode zaštite zdravlja korištenih u Kini tijekom 5000 godina. TianDe ulošci s biljkama revitaliziraju preko 90 biološki aktivnih točaka koje se nalaze na području spolnih organa, pri čemu ih stimuliraju i daju daju im energiju harmonizirajući razinu hormona. Profilaktičko-ljekoviti efekt uložaka potječe od priznatih metoda liječenja, pružajući 3 terapija istovremeno:
* Aromaterapiju- putem biljnih eteričnih ulja koje sadrže
* Fitoterapiju- putem djelovanja ljekovitih sastojaka biljaka
* Akupresuru- stimuliraju bioaktivne točke putem nježnog pritiskanja uloška uz tijelo

Korištenje uložaka je namijenjen za profilaksu, testiranje i kompleksnu terapiju oboljenja ženskog spolnog sustava. Zamjena običnih uložaka s ljekovito-profilaktičkim ulošcima tianDe svakodnevna higijenska procedura pretvara se se u učinkoviti iscjeliteljski proces. Noseći uloške svakodnevno i/ili tijekom menstrualnog ciklusa, oni djeluju blagotvorno ne samo na spolne organe već i na sve druge organe i sustave u tijelu.

tianDe ulošci za osobnu higijenu imaju sljedeća svojstva:
* uspostavljaju hormonsku ravnotežu
* normaliziraju pH balans ženskih spolnih organa
* sprečavaju razvoj patogenih bakterija (uključujući cistitis)
* obnavljaju mikrofloru sluznice
* poboljšavaju krvotok i smanjuju otok u području spolnih organa, uklanjaju posljedice zadržavanja tekućine
* ublažavaju bol ( posebno prije i za vrijeme menstruacije)
* umanjuju simptome menopauze
* pomažu kompleksnu terapiju
* povećavaju tonus mišića u području zjelice
* sprečavaju prolaps (slabost mjehura)
* poboljšavaju kvalitetu intimnog života
* pomažu kod hemeroida
* mogu ih koristiti i muškarci kod problema s prostatom i za poboljšanje potentnosti ( preporučaju se ulošci “nefrita svježina” s mentolom)

Površinski sloj tianDe uložaka je po sastavu 100% pamuk te ima sposobnost da brzo propušta tekućinu u unutarnji sloj, pri čemu ostaje suh. Fitomembrana od ljekovitih biljaka imaju funkciju ljekovite komprese. Unutrašnjost uložaka za kritične dane je od polimera sposobnog da vezuje veliku količinu tekućine pretvarajući je u gel. Donja površina uložaka je od materijala koji omogućava prolazak zraka ali i blokira protjecanje tekućine.

tianDe ulošci se preporučaju:

* kod kompleksnog liječenja svih ginekoloških oboljenja
* kod upalnih procesa
* za profilaksu ginekoloških problema
* mogu se koristiti kao lokalna biljna kompresa kod upale gornjih dišnih puteva (svakodnevni ulošci “Energy life”)

63601 Svakodnevni higijenski uložak “Energy life”, 1 kom

Ovi uloški su profilaktički i vrlo ljekoviti. Pomažu u liječenju svih ginekoloških oboljenja, ublažavaju prdmenstrualne bolove, uspostavljaju hormonsku ravnotežu, obnavljaju mikrofloru sluznice, normaliziraju pH ravnotežu. Sprečavaju pojavu raka maternice i debelog crijeva. Djeluju antibakterijski i protuupalno, pomažu u liječenju cistitisa ( upala mjehura), uretritisa ( upala mokračnog kanala), kandidoze (gljivice) i dr. ..
Obogaćeni su koncentratom biljnih ekstrakata.
Fitomembrana od 37 različitih svježe ubranih biljaka, čije je koncentracija 70-80%, što mnogostruko nadilazi koncentraciju kod esencija i tinktura. Bliski konatkt uloška sa sluznicom osigurava visok stupanj prodiranja ljekovitih tvari koje pružaju ljekoviti učinak. Revitaliziraju preko 90 biološki aktivnih točaka.
Preporučaju se za svakodnevnu upotrebu do izlječenja, ukoliko postoji ginekološki problem. Ili kao prevencija 2 puta godišnje, da se očisti organizam od virusa, mikroba, bakterija (7-10 dana).
Ne preporuča se korištenje tijekom trudnoće i dojenja!

Kolekcija uložaka “Energija biljaka

Ulošci su patentirani od strane znanstvenika državnog centra za medicinu. Obogaćeni su koncentratom biljnih ekstrakata, pripremljenim prema drevnom receptu liječnika kineske dinastije Tan.
Najnovija tehnologija izrade uložaka osigurava strukturu sa mikroporama na površini uloška što omogućuje propuštanje zraka u unutarnji sloj koji se sastoji od 100% prirodnog pamuka. To im pruža najveći stupanj higroskopnosti i isključuje pojavu zakašnjelih reakcija, sprečava iritaciju, zagrijavanje i svrbež. Sadrže unikatnu fitomembranu koja se radi pomoću specijalne tehnologije obrade svježe ubranih biljaka, što osigurava visok sadržaj aktivnih sastojaka fito stanica. Njihova koncentracija je oko 70-80%, što mnogostruko nadilazi koncentraciju kod esencija i tinktura. FItomembrana osigurava dodatnu veliku propusnost zraka, ima dobro apsorbirajuće ( upijanje) svojstvo i brzu raspodjelu tekućine u unutrašnjost uloška.
Vrhunska tehnologija proizvodnje uložaka “Energija biljaka” uključuje mikro usitnjavanje stanica biljaka, izvlačenje ljekovitih supstanci, vakumsko koncentriranje, magnetiziranje i steriliziranje aktivnih sastojaka.
Visoka učinkovitost se postiže zahvaljujući bliskom kontaktu uloška sa sluznicom spolnog organa koja je bogata krvinim i limfnim žilama i osjetljivim živčanim čvorovima. Osigurava se visok stupanj prodiranja ljekovitih supstanci – fitnocida i eteričnih ulja koji djeluju na biološki aktivne točke, pri čemu lokalni i sistemski ljekoviti učinak ( na principu suhe komprese) Pomažu kod oboljenja dišnih organa i štitne žlijezde ( kao suhi oblog).
U recepturu uložaka uključeno je 49 biljaka koje djeluju u sinergiji.
Ne preporuča se korištenje tijekom trudnoće i dojenja!

I za kraj ovog posta molimo Vas da pogledate na koji način se izrađuju klasični higijenski ulošci! Zašto odabrati tianDe higijenske uloške na prirodnoj bazi biljaka:

https://www.facebook.com/tian.bg/videos/3485683222294/

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *