Dobro došli u tianDe svijet!

TianDe je izvor Vaše prirodne ljepote! TianDe kombinira ključne komponente kozmetike i farmaceutike, zajedno oni značajno povećavaju učinkovitost proizvoda. Visoko bioaktivni i sa bio aktivnim sastojcima, tianDe proizvodi često odgovaraju profesionalnim proizvodima i pomažu našim klijentima sa njegom kože i kose.

Prirodni sastojci

Uglavnom koristimo prirodne zdrave sastojke, kako bi se osigurala briga za vašu ljepotu i zdravlje. Bez obzira na vašu dob, naši specijalno dizajnirani proizvodi, dizajnirani su od strane vodećih orijentalnih kozmetologa i phytoteraputa, te su idealni kao pomoć za svakodnevno ili dubinsko čišćenje, toniranje, vlaženje, zaštitu i hranjiva svojstva.

Naša jedinstvena formula

Narodna mudrost i znanje o drevnom Istoku su osnova svakog kozmetičkog proizvoda TianDe. Formula svakog proizvoda temelji se na provjerenim, učinkovitim i starim receptima kineske, tibetanske i Altai medicine. Kombinacijom recepata stoljećima isprobavanih i testiranih proizvoda, naši proizvodi će vam pomoći da postignete ciljeve vezane za vaše zdravlje i ljepotu.

Odlični  proizvodi po odličnim cijenama

S više od 500 proizvoda, uvjereni smo da ćete pronaći niz kozmetike koja odgovara vašim potrebama. Kombinirajući odličnu uslugu i podršku prodaji, redovite promocije i ponude, naš cilj je da Vama dostavimo izvrsne proizvode po povoljnim cijenama.  

Peace of Mind

Naš proizvodni procesi prilagođeni ISO9001 standardima kvalitete.

TianDe Сorporation- TianDe Hrvatska

 

Što čini tianDe proizvode tako jedinstvenima??

  • Sinergija uspješnosti- kombinacija jedinstvenih prirodnih komponenti zajedno, kako bi se postigla nova razina učinkovitosti, što ne bi bilo moguće kada bi se komponente koristile zasebno.
  • Vrlo napredna biotehnologija- dobivanje ekstrakata iz egzotičnog bilja i biljaka kao što su: lotusov cvijet, Ganoderma gljiva, ginseg, jajoba ulje, avokado, arganovo ulje; ili životinjskog porijekla, kao što su: zmijsko ulje, ovčja posteljica, morski kolagen…
  • Recepti drevne kineske medicine- poznati več više od 5000 godina, koji su koljevka medicine
  • Posebni uvjeti za uzgoj i berbu- od stučnjaka herbalista ( travara) se traži da ubire biljke posebnom metodom, a ponekad samo u određeni dio dana, npr. neke biljke imaju najveću koncentraciju željenih sastojaka samo na puni mjesec, pa se tada ubiru.
  • Čisto i ekološki- naši proizvodi izrađeni su od biljaka koje rastu u ekološki najčišćim mjestima na planeti. Biljke su dobivene iz područja Altaia, Tibeta i Kine, ponekad iz visokih planina. Iskreno možemo reći da su proizvodi 100% organski.
  • Sastojci koji su vrlo poželjni na svjetskom kozmetičkom tržištu- ekstrakt Placente, Araganovo ulje, Ganoderma gljive, prirodni biser, kinesko i tibetansko Bilje, Lotus Flower, Saffron.
  • Terapeutsko djelovanje kozmetičkih proizvoda- tianDe specijalizirani proizvodi pružaju tretmane za akne, gubitak kose, perut, detox tijela, infekcije gljivicama, oralna njega, delikatnu intimnu njegu i još mnogo toga.