Akcija!

25705 Gante Sage balzam za kosu, 250g

36,00 Kn 26,00 Kn

Vratite kosi njezin prirodni sjaj!

Tajanstvena aroma čarobne šume okružiti će  vaše vlasi, pretvarajući ih u prave magične nimfe… Ostat čete zatečeni koliko glatka i elastična može biti vaša kosa. Padati će poput tekuće svile na vaša ramena, te će zračiti snagom i zdravljem. Balzam nježno obavija svaki vlas kose, jača je hranjivim tvarima. Svježa aroma kadulje s dimnim tonovima ostavlja osjećaj spokojnosti i svježine.

Balzam za kosu nježna kadulja iz nove My Family Care linije brine se za vašu kosu, ostavljajući je njegovanom i prirodnog sjaja.

My Family Care linija je kvalitetan izbor proizvoda osnovne njege za cijelu obitelj po super ekonomičnoj cijeni.

Opis

Vratite kosi njezin prirodni sjaj!

Tajanstvena aroma čarobne šume okružiti će  vaše vlasi, pretvarajući ih u prave magične nimfe… Ostat čete zatečeni koliko glatka i elastična može biti vaša kosa. Padati će poput tekuće svile na vaša ramena, te će zračiti snagom i zdravljem. Balzam nježno obavija svaki vlas kose, jača je hranjivim tvarima. Svježa aroma kadulje s dimnim tonovima ostavlja osjećaj spokojnosti i svježine.

Balzam za kosu nježna kadulja iz nove My Family Care linije brine se za vašu kosu, ostavljajući je njegovanom i prirodnog sjaja.

My Family Care linija je kvalitetan izbor proizvoda osnovne njege za cijelu obitelj po super ekonomičnoj cijeni.

PRIMJENA: Ocjedite višak vode iz kose nakon pranja, nanesite balzam niz cijelu dužinu kose i ostavite nekoliko minuta prije ispiranja. Isperite s puno vode.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “25705 Gante Sage balzam za kosu, 250g”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *