41314 Detosikacijski flaster za noge ” Master Herb”, 2 kom

55,04 Kn

Tajna lakoće!

Sastojci koji se nalaze u sastavu flastera imaju prirodnu sposobnost upijanja, te izraženo antioksidativno djelovanje. Oni potiču cirkulaciju krvi u koži, dok izlućuju toksine. To pomaže u oslobađanju od umora i napetosti mišića, poboljšavaju san i opći tonus vašeg tijela.

Opis

Tajna lakoće!

Sastojci koji se nalaze u sastavu flastera imaju prirodnu sposobnost upijanja, te izraženo antioksidativno djelovanje. Oni potiču cirkulaciju krvi u koži, dok izlućuju toksine. To pomaže u oslobađanju od umora i napetosti mišića, poboljšavaju san i opći tonus vašeg tijela.

Detoksikacijski flasteri za stopala:
– uklanjaju umor
– poboljšavaju cirkulaciju
– povećavaju kvalitetu sna
– izvlače toksine
– poboljšavaju tonus organizma

Veliki Kineski liječnici stopala nazivaju čovjekovim “drugim srcem”. Prema teoriji tradicionalne kineske medicine, na stopalima je više od 60 aktivnih bioloških točaka, ali i refleksne točke povezane s mnogim unutarnjim organima. Na stopalima su važni energetski kanali “Jing” koji deponiraju troske iz organizma tijekom duljeg vremenskog razdoblja. Ti toksini ometaju normalan tijek krvi i mogu uzrokovati razne bolesti.

Jedan od sastojaka flastera je bambusov ocat koji ima svojstvo da izvlači mikroorganizme, bakterije i viruse. Bambus ima jedinstveno svojstvo, pomaže tijelu da sačuva sve hranjive sastojke i vitamine. Ekstrakt bambusa je veoma jako antioksidans. Poboljšava cirkulaciju krvi, jača krvne žile i kapilare. Dokazano je da ekstrakt bambusa sprečava nastanak i razvoj stanica raka.

Angelica – učinkovito čisti krv i poboljšava mikrocirkulaciju. Ekstrakt angelice ima snažno anti-gljivično, anti-mikrobno, anti-virusno djelovanje.

Maslinovo ulje- je poznato kao eliksir mladosti i ljepote. Bogato je vitaminom E, antioksidansima i drugim vrijednim tvarima, pojačava i nadopunjuje vrijedna svojstva flastera. Ekstrakt maslina sprečava kardiovaskularne bolesti, smanjuje razinu kolesterola u krvi.

Bademovo ulje- usporava starenje stanica, smanjuje upale. Poboljšava regeneraciju stanica, normalizira ravnotežu vode. Bademovo eterično ulje izvlači višak tekućine i toksina, stimulira limfu i cirkulaciju krvi, pozitivno djeluje na kapilare.

Redovita upotreba flastera regulira cirkulaciju krvi i limfe. Kroz refleksne zone na tijelu, flaster izvlači toksine iz tijela. Kao posljedica narušeni balans organizma je obnovljeni.

Način upotrebe:

Navečer prije spavanja otvorite paket sa flasterima. Unutra čete naći 2 komada za obje noge. Zalijepite na čista stopala.
Minimalno djelovanje flastera je 6-8 sati
Optimalno 8-10 sati
Kod oboljenja 12-24 sati
Stavljanje flastera preporuča se do 21 sat, prije otvaranja biološki aktivnih točki. Moguća je primjena na bolno mjesto. U jutro skinite flasteri operite noge vodom.

Postupak pročišćavanja može trajati 7-90 dana, ovisno o ukupnom stanju organizma. Preporučeni kurs je 15 dana.

Osobine kod primjene:

1. Ako je nakon primjene flaster promijenio boju u boju čaja i vlažan je, to znači da je u potpunosti iskorišten.

2. Boja flastera i stupanj vlažnosti ovisi o karakteristikama i stanju čovjeka.

3. Svijetla boja flastera nakon primjene pokazuje da se tijelo očistilo.

Kontraindikacije:
1. Ne preporuča se primjena kod djece i trudnica.

 

PRIMJENA: Prije spavanja , otvorite paket s flasterom , pričvrstite vrećicu sa sadržajem na ljepljivu stranu, a zatim na svoju očišćenu kožu . U jutarnjim satima, odlijepite masku i isperite stopala s vodom. Koristite odmah nakon otvaranja.