41314 Flaster za stopala “Master Herb”, 2 kom

55,04 Kn

Tajna lakoće!

Sastojci koji se nalaze u sastavu flastera imaju prirodnu sposobnost upijanja, te izraženo antioksidativno djelovanje. Oni potiču cirkulaciju krvi u koži, dok izlućuju toksine.  Pomaže u ublažavanju umora i napetosti mišića, poboljšavaju san i opći tonus vašeg tijela.

Opis

Tajna lakoće!

Sastojci koji se nalaze u sastavu flastera imaju prirodnu sposobnost upijanja, te izraženo antioksidativno djelovanje. Oni potiču cirkulaciju krvi u koži, dok izlućuju toksine.  Pomaže u ublažavanju umora i napetosti mišića, poboljšavaju san i opći tonus vašeg tijela.

Flasteri za stopala:
– uklanjaju umor
– poboljšavaju cirkulaciju
– povećavaju kvalitetu sna
– izvlače toksine
– poboljšavaju tonus organizma

Veliki Kineski liječnici stopala nazivaju čovjekovim “drugim srcem”. Prema teoriji tradicionalne kineske medicine, na stopalima je više od 60 aktivnih bioloških točaka, ali i refleksne točke povezane s mnogim unutarnjim organima. Na stopalima su važni energetski kanali “Jing” koji deponiraju troske iz organizma tijekom duljeg vremenskog razdoblja. Ti toksini ometaju normalan tijek krvi i mogu uzrokovati razne bolesti.

Jedan od sastojaka flastera je bambusov ocat koji ima svojstvo da izvlači mikroorganizme, bakterije i viruse. Bambus ima jedinstveno svojstvo, pomaže tijelu da sačuva sve hranjive sastojke i vitamine. Ekstrakt bambusa je veoma jaki antioksidans. Poboljšava cirkulaciju krvi, jača krvne žile i kapilare. Dokazano je da ekstrakt bambusa sprečava nastanak i razvoj stanica raka.

Angelica – učinkovito čisti krv i poboljšava mikrocirkulaciju. Ekstrakt angelice ima snažno anti-gljivično, anti-mikrobno, anti-virusno djelovanje.

Maslinovo ulje- je poznato kao eliksir mladosti i ljepote. Bogato je vitaminom E, antioksidansima i drugim vrijednim tvarima, pojačava i nadopunjuje vrijedna svojstva flastera. Ekstrakt maslina sprečava kardiovaskularne bolesti, smanjuje razinu kolesterola u krvi.

Bademovo ulje- usporava starenje stanica, smanjuje upale. Poboljšava regeneraciju stanica, normalizira ravnotežu vode. Bademovo eterično ulje izvlači višak tekućine i toksina, stimulira limfu i cirkulaciju krvi, pozitivno djeluje na kapilare.

Redovita upotreba flastera regulira cirkulaciju krvi i limfe. Kroz refleksne zone na tijelu, flaster izvlači toksine iz tijela. Kao posljedica narušeni balans organizma je obnovljeni.

Stavljanje flastera preporuča se do 21 sat, prije otvaranja biološki aktivnih točki. Moguća je primjena na bolno mjesto. U jutro skinite flastere i operite noge vodom.

Postupak pročišćavanja može trajati 7-90 dana, ovisno o ukupnom stanju organizma. Preporučeni kurs je 15 dana.

Osobine kod primjene:

1. Ako je nakon primjene flaster promijenio boju u boju čaja i vlažan je, to znači da je u potpunosti iskorišten.

2. Boja flastera i stupanj vlažnosti ovisi o karakteristikama i stanju čovjeka.

3. Svijetla boja flastera nakon primjene pokazuje da se tijelo očistilo.

Kontraindikacije:
1. Ne preporuča se primjena kod djece i trudnica.

 

PRIMJENA: Prije spavanja , otvorite paket s flasterom , pričvrstite vrećicu sa sadržajem na ljepljivu stranu, a zatim na svoju očišćenu kožu . U jutarnjim satima, odlijepite flaster i isperite stopala s vodom. Koristite odmah nakon otvaranja.