41326_new

41326 Detoksirajući flasteri “Master herb” , 10 x 2 kom

441,79 Kn

Tajna lakoće!

Kontakt turmalina sa ljudskom kožom stvara mikro-struje, što poboljšava proces metabolizma u stanicama kože, potiče izlučivanje znoja i aktivira prirodni proces izlučivanja toksina.

Kategorije: , Oznake: ,

Opis proizvoda

Tajna lakoće!

Kontakt turmalina sa ljudskom kožom stvara mikro-struje, što poboljšava proces metabolizma u stanicama kože, potiče izlučivanje znoja i aktivira prirodni proces izlučivanja toksina.

Kompanija TianDe nudi Vam jedinstven način pročišćavanja organizma- bez gubitka vremena, izgladnjivanja, dijeta- koristite masku za stopala Master Herb s turmalinom. Zalijepite je prije spavanja, i dok vi spavate ona radi.

Naša koža se zove i “Treći bubreg” i kao takva najveći je organ za detoksikaciju. Koža sadrži 3,5 milijuna žlijezda znojnica. Znoj je jedan od glavnih načina za izbacivanje toksine iz ljudskog tijela. Ima jedan dio tijela koji sadrži jako veliki broj žlijezda znojnica, oko 0,5 milijuna, a to su naša stopala. Prema teoriji tradicionalna Kineske medicine, na stopalima se također nalazi i više od 60 aktivnih točaka povezanih s unutarnjim organima. Stoga su stopala mjesto gdje je najlakše izvući toksine iz našeg tijela.

Svojstva: Detoksikacijska maska ima prirodna apsorbirajuća i antioksidativna svojstva. Kod reakcije turmalina s ljudskom kožom stvaraju se mikrotokovi koji poboljšavaju metabolizam stanica kože.

Turmalin pojačava djelovanje aktivnih sastojaka u detox maski tako što:
* poboljšava metaboličke procese u stanicama kože
* poboljšava ukupni tonus organizma
* uklanja umor

Način upotrebe:
Flastere zalijepiti na čista stopala na večer, prije spavanja, do 21 sat kada se otvaraju biološki aktivne točke. Tijekom upotrebe piti barem 1,5 litre vode dnevno.
U jutro skinuti flastere i oprati stopala čistom vodom.
Maksimalno vrijeme korištenja 12 sati.

Sastojci: turmalin prah, bambus ocat, dekstrin, korijen đumbira, maslačak.

Postupak pročišćavanja može trajati 7-90 dana, ovisno o ukupnom stanju organizma. Preporučeni kurs je 15 dana.
Osobine kod primjene:
1. Ako je nakon primjene flaster promijenio boju u boju čaja i vlažan je, to znači da je u potpunosti iskorišten.
2. Boja flastera i stupanj vlažnosti ovisi o karakteristikama i stanju čovjeka.
3. Svijetla boja flastera nakon primjene pokazuje da je tijelo čisto.

Kontraindikacije:
1. Ne preporuča se primjena kod djece i trudnica.

 

PRIMJENA: Prije spavanja , otvorite paket s maskom , pričvrstite vrećicu sa sadržajem na ljepljivu stranu, a zatim na svoju očišćenu kožu . U jutarnjim satima, odlijepite masku i isperite stopala s vodom. Koristite odmah nakon otvaranja.